​Medlem af Byg Garanti    +25 års samlet erfaring    Enhver type tømrerarbejde udføres

Ombygning af hus, renovering og gulvarbejde

Vi udfører blandt andet renovering og ombygning af hus for vores private kunder såvel som erhvervskunder i Haderslev, Vojens, Gram og omegn.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med gulvarbejde, som vi har stor erfaring inden for. Vi er vant til at arbejde med mange forskellige typer materialer. Gennem tiden har vi oparbejdet erfaring med mange forskellige materialer, fra mange forskellige leverandører og mærker.

Vi kan også hjælpe dig med at udvælge materialer, så du er sikker på, gulvet lever op til dine krav og forventninger.

Reparation og vedligeholdelse af dit gulv

Har du et gammelt og slidt gulv, som trænger til en opfriskning? Vi kender alle typer gulve og ved, hvordan det skal behandles. Det samme gælder, hvis dit gulv har fået en skade – vi kan altid tilbyde dig en god løsning, som gør dig tilfreds.​​

Totalrenovering og ombygning af hus

Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at foretage en totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt, perfekt hjem.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum-opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratmeterne udnyttes på bedst mulig vis. Vi har stor erfaring inden for ombygning af hus, og vi giver gerne vores råd videre.

Går du i byggetanker? Kontakt os

Kontakt os og få inspiration og hjælp til din renovering eller ombygning af hus eller lejlighed. Ring på telefon 73 54 00 09 eller skriv til e-mail info@vojenstomrer.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt