Ombygning af hus, renovering og gulvarbejde

Overvejer du at lave en ombygning af hus? Eller går du med renoveringstanker? Hos Carsten Lorenzen Tømrer- & Snedkerforretning er vi specialister i ombygning af hus og andre former for renovering. Vi holder til i Vojens, men kører gerne til Gram,  Rødekro, Haderslev og omegn.

Vi står klar til at hjælpe med både store og små projekter, når det kommer til ombygning af hus eller andre former for boliger og bygninger. Det betyder, at vi både kan hjælpe private og erhverv. Har du brug for et nyt gulv i forbindelse med din ombygning af hus eller en renovering, hjælper vi også gerne med det. 

Reparation og vedligeholdelse af dit gulv

Har du et gammelt og slidt gulv, som trænger til en opfriskning? Vi kender alle typer gulve og ved, hvordan hvert enkelt gulv skal behandles. Det samme gælder, hvis dit gulv har fået en skade – vi kan altid tilbyde dig en god løsning, som gør dig tilfreds. ​​Vi har en masse erfaring inden for gulvarbejde. Det er blandt andet i forbindelse med ombygning af hus, men også når det blot er gulvet, der har brug for en at blive piftet lidt op.

Gennem tiden har vi oparbejdet erfaring med mange forskellige gulvmaterialer fra diverse leverandører og mærker. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at friske dit gulv op. Vi hjælper gerne med at udvælge materialer, så du er sikker på, at gulvet lever op til dine krav og forventninger.

Totalrenovering og ombygning af hus

Går du med drømme om at bygge dit hus helt om, så der er tale om en omfattende husrenovering, hjælper vi også gerne med det. Vi har hjulpet mange kunder med at transformere deres eksisterende hus til en ny og funktionel udgave.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rumopdeling. Det kan for eksempel være, du ønsker nyt køkken eller bad, hvor kvadratmeterne er bedre udnyttet.

Har du brug for flere kvadratmeter?

Der kan være tilfælde, hvor der bliver behov for flere kvadratmeter i din bolig. Det kan for eksempel være familieforøgelse eller en ny hobby, der er kommet på banen. Det kan også være, at du er kommet til erkendelsen om, at der bare er brug for mere plads i dit hjem, for at det kan fungere optimalt.

Som tømrer er det ikke noget, vi ikke kan tage os af, da vi, udover at tilbyde ombygning af hus, også kan være behjælpelige hvis behovet for en tilbygning opstår.

Hvad tilbygningen skal bruges til, er helt op til dig. Det kan for eksempel være, den skal bruges som et ekstra værelse, en ekstra stue eller noget helt andet. Det kan også være, at du i forbindelse med en tilbygning vælger at få lavet en ombygning af huset samtidig. På den måde kan du i mange tilfælde få den bedste udnyttelse af de nye og de eksisterende kvadratmeter.

Uanset hvilken løsning du har brug for, står vi klar til at hjælpe. Ud fra din eksisterende bolig, størrelsen på grunden og husets placering på grunden, kan vi komme med forslag til en ny tilbygning.

Er der ikke mulighed for at udvide i bredden, kommer vi også gerne med forslag til at udvide i højden. Det kan for eksempel være en overetage, der er den rette løsning.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Prisen for en tilbygning kan variere meget. Det afhænger typisk af, hvad det er for en type tilbygning, du skal have lavet, og hvor den skal være. Der kan derfor være forskel på prisen fra projekt til projekt. Du kan dog spare penge ved at lave en tilbygning i stedet for at bygge nyt helt fra bunden. Det kan derfor være en billig løsning, når du har brug for mere plads.

Vi hjælper dig med at realisere dine drømme om renovering af hus

Du kan sikkert have en masse forskellige drømme for din bolig, der indebærer en ombygning af hus. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere din drømme for din ombygning af hus. Vi har erfaring med ombygning af forskellige former for huse, boliger og bygninger. Om du ønsker en ombygning af hus, sommerhus, garage eller noget andet, er derfor lige meget for os. Vi har kompetencerne til at realisere det uanset ombygningens type og omfang.

Ønsker du for eksempel en udestue i dit sommerhus, eller er der behov for en større entré i dit hus, hjælper vi dig med en løsning, hvor det netop er det, du får. Når du skal have en ombygning af hus, hjælper vi, uanset om det drejer sig om hele huset eller dele af huset. Vi hjælper også gerne med professionel tagarbejde eller udskiftning af vinduer

Få kvalificeret rådgivning fra professionelt byggefirma

Der kan være mange tanker og overvejelser i spil, når du skal have foretaget en ombygning af hus, renovering eller en tilbygning. Vi hjælper dig gerne igennem processen, så du ender med at tage de beslutninger, du bliver glad for i sidste ende. Vi kan komme med gode råd til, hvordan din plantegning kan se ud efter ombygning af hus. Derudover kommer vi også med anbefalinger til, hvordan du får mest ud af din nye tilbygning.

Mulighederne er mange, når du ønsker at ombygge, renovere eller bygge til. Vi kan derfor hjælpe dig med at lægge en plan, du føler dig tryg ved. Derudover udfører vi selvfølgelig også hellere end gerne arbejdet, hvis du ønsker det. Vi kan derfor være en rigtig god sparringspartner igennem hele projektet.

Går du med byggetanker? Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om dine byggetanker involverer renovering af hus, tilbygning til hus eller ombygning af hus. Du får en samarbejdspartner, der trygt og sikkert hjælper dig igennem hele projektet, og sikrer dig et flot og holdbart slutresultat. Kvaliteten og service er i top, når du vælger at lade os stå for din ombygning af hus eller anden form for renovering eller tilbygning. Vi tilbyder godt håndværk fra kompetente og professionelle fagfolk.

Vil du høre mere om vores priser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Ring på telefon 73 54 00 09,  skriv en e-mail på info@vojenstomrer.dk eller udfyld formularen herunder.

Ønsker du et tilbud på din Tømreropgave?

Alle kunder er velkomne hos os. Ingen opgave er for lille eller for stor. Kontakt gerne Carsten Lorenzen på telefon 73 54 00 09 for et uforpligtende tilbud.

Se adressen på Tømrer/Snedkerforretning Carsten Lorenzen her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt din lokale tømrermester​​

Du kan ringe til din lokale tømrer på telefon 73 54 00 09 eller sende os en e-mail på info@vojenstomrer.dk for at høre nærmere om dine muligheder.

Vi står også altid til rådighed for rådgivning og inspiration, hvis du har behov for dette - Tøv ikke med at give os et uforpligtende opkald!

Garantiording

Som medlem af Byg Garanti giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. 

Byg Garanti er nemlig etableret under Dansk Byggeri, der er en garantiordning for Tømrerarbejde.

Kontaktoplysninger

Carsten Lorenzen
​Tømrer & Snedkerforretning

CVR: 27787908

Adresse:

Fabriksvej 3

6500 Vojens

Tlf: 73 54 00 09

E-mail: info@vojenstomrer.dk