​Medlem af Byg Garanti    +25 års samlet erfaring    Enhver type tømrerarbejde udføres

Udskiftning af vinduer og døre samt renovering

Har du utætte døre og vinduer, kan det ses på varmeregningen, og en renovering eller en udskiftning af vinduer kan spare dig for mange penge på den lange bane.

Hos Carsten Lorenzen tømrer- & snedkerforretning kan hjælpe dig med en renovering eller en udskiftning af dine døre og vinduer i områderne omkring Gram, Vojens og Haderslev. Her arbejder vi både for private og erhvervskunder.

Bevar din boligstil med vores udskiftning af vinduer og døre

I nogle tilfælde vil det være muligt at renovere dine døre og vinduer frem for at skifte dem helt ud, og det vil give dig mulighed for at bevare husets originale udtryk.

I andre situationer vil det være bedst at foretage en udskiftning af vinduer eller døre, og det giver dig mulighed for at vælge mellem en række nye produkter, som kan tilføre dit hus et nyt udtryk.

Det er vigtigt at finde en løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. Vi har mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer og en stor viden på området, hvorfor vi gerne vejleder dig.​ Vi bruger kun de bedste leverandører med et stort udvalg, som kan finde præcis de materialer, du har brug for.

Efterfølgende udfører vi arbejdet, indtil du er tilfreds - uanset om du vælger at renovere dine døre og vinduer, eller om du vælger en fuldstændig udskiftning.

Er du interesseret i at vide mere?

Vi har et stort udvalg af både former, farver og udstyr til dit projekt. Dertil har vi også mange specielle typer af hængsler, dørhåndtag og meget mere, så du får arbejdet med dine døre og vinduer udført efter dine ønsker.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre fra os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 73 54 00 09 eller på e-mail info@vojenstomrer.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt