​Medlem af Byg Garanti    +25 års samlet erfaring    Enhver type tømrerarbejde udføres

Udskiftning af vinduer og døre samt renovering

Hos Carsten Lorenzen Tømrer- & Snedkerforretning kan vi hjælpe dig med en renovering eller en udskiftning af dine døre og vinduer i områderne Gram, Vojens, Haderslev og omegn. Her arbejder vi både for private og erhvervskunder.

Der er flere gode grunde til at få nye vinduer og døre. Har du utætte døre og vinduer, kan det ses på varmeregningen. En renovering eller en udskiftning af vinduer og døre kan derfor spare dig for mange penge på den lange bane. Vi hjælper gerne med at skifte vinduerne og dørene, så du får en energivenlig løsning.

Bevar din boligstil med vores udskiftning af vinduer og døre

I nogle tilfælde vil det være muligt at renovere dine døre og vinduer frem for at skifte dem helt ud. Det kan være en fordel. Det giver dig nemlig mulighed for at bevare husets originale udtryk. I andre situationer vil det være bedst at foretage en udskiftning af vinduer eller døre. Dette har dog også sine fordele. Du får nemlig mulighed for at vælge imellem en række nye produkter. Det kan være løsninger, som tilfører dit hus et nyt og friskt udtryk.

Det er vigtigt at finde en løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. Vi har mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer og en stor viden på området, hvorfor vi gerne vejleder dig. ​ Vi bruger kun de bedste leverandører med et stort udvalg, som kan finde præcis de materialer, du har brug for ved udskiftning af vinduer og døre. Efterfølgende udfører vi arbejdet, så du er fuldt tilfreds - uanset om du vælger at renovere eller foretage en fuldstændig udskiftning vinduer og døre.

Få professionelle til at stå for monteringen af døre og vinduer

Når du har brug for udskiftning af vinduer og døre, kan der være flere faktorer, der gør, at du har brug for en professionel. Skal du have nye døre eller vinduer, kan det være en fordel at lade en professionel klare det for dig. Her er du nemlig sikker på, at du får den rigtige løsning.  Når du benytter en professionel, får du et holdbart resultat, der er tæt. Du skal derfor ikke bekymre dig om din varmeregning.

Hos Carsten Lorenzen Tømrer- & Snedkerforretning er det netop en professionel tømrer, du får ud på opgaven. Uanset omfanget af din opgave tager vi udskiftning af vinduer og døre meget seriøst, og går til enhver opgave – stor som lille, med kvaliteten i fokus.

​Vi kommer gerne med vores anbefalinger

Når du har brug for udskiftning af vinduer og døre eller en renovering af disse, kommer vi gerne med vores anbefalinger. Det gælder også, hvis du har brug for gode råd omkring udskiftning af indvendige døre.

Vores erfaring gør, at vi kan rådgive dig, i forhold til om der er brug for nye vinduer og døre, eller du kan renovere de gamle vinduer og døre og få et flot og holdbart resultat. Vi kommer derfor gerne og besigtiger dine vinduer og døre, når du har brug for kompetent rådgivning. 

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Priserne på udskiftning af vinduer og døre afhænger af, hvor omfattende udskiftningen er. Skal du blot have skiftet nogle få vinduer og døre, vil det selvfølgelig være billigere, end hvis du skal hele turen rundt. Vi har altid konkurrencedygtige priser på vores vinduesudskiftninger, hvor kvaliteten er i top hver gang.

Er du interesseret i at få en specifik pris på dit givne projekt, er det selvfølgelig muligt. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre. Har du behov for renovering af vinduer og døre, kan du også få et prisoverslag på det.

Er du interesseret i at vide mere?

Vi har et stort udvalg af både former, farver og udstyr til dit projekt. Dertil har vi også mange specielle typer af hængsler, dørhåndtag og meget mere. Du kan derfor få den løsning, der passer til dine ønsker. Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre fra os, er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon 73 54 00 09 eller skrive en e-mail til info@vojenstomrer.dk. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt