​Medlem af Byg Garanti    +25 års samlet erfaring    Enhver type tømrerarbejde udføres

Tagarbejde: Lægning af nyt tag og tagrenovering

Et tag udsættes for megen slid fra kulde, vind og regn, og derfor skal arbejdet gøres ordentligt fra start. Med et nyt tag hos os er du sikker på høj kvalitet og professionelt udført arbejde.

Hos Carsten Lorenzen tømrer- & snedkerforretning udfører vi alle former for tagarbejde – dette inkluderer også lægning af nyt tag.

Vi foretager en vurdering af dit tag, så du sort på hvidt får at vide, hvad vi kan og bør udføre for dig. Vi henvender os til private kunder og erhvervsdrivende, og vi udfører vores tagarbejde i områderne omkring Haderslev, Vojens, Gram og Rødekro.

Vi foretager renoveringer og lægger nyt tag

Vi samarbejder med mange håndværksvirksomheder, og derfor kan vi både hjælpe dig med nyt tag samt en række andre former for tagarbejde. 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • ​Tagrenovering
  • ​Energirenoverings opgaver efter nye regler
  • ​Opsætning af kvist​
  • ​Tagterrasse
  • ​Ovenlysvinduer
  • ​Andet tagarbejde.​

Vi udfører mange tagrenoveringsopgaver, hvor eternit, betontagsten, teglsten og ståltagplader er de materialer, vi oftest benytter.​

Overvejer du at investere i et tag?

Vi har 25 års erfaring med tagarbejde, og vi kan tilbyde dig smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver dig gerne i forhold til konstruktion og materialevalg, og vi ved, hvor vigtigt det er at vælge en løsning, der er brugbar mange år frem i tiden.

Vi vil gøre vores bedste for at lægge et nyt tag i en kvalitet, som både du og vi er tilfredse med.

Kontakt os for en vurdering af dit tagarbejde

Har du spørgsmål, eller vil du have os til at vurdere dit tag, er du velkommen til at give os et kald på telefon 73 54 00 09 eller til at sende os en e-mail på info@vojenstomrer.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt